ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські копи борються з псевдоінвалідами на парковках

|

Львівські патрульні у неділю оштрафували щонайменше десятьох водіїв за те, що вони залишили автівки на місцях для інвалідів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

авто на парковках

У неділю, 10 квітня патрульні Львова об’їхали кілька закладів громадського харчування та супермаркетів, де на паркувальних майданчиках передбачені місця для людей з обмеженими фізичними можливостями. До таких мір вдалися, адже отримували скарги від Спілки Учасників, Ветеранів, Інвалідів АТО, про те, що такі місця практично завжди займають люди без фізичних вад.

Лише у Шевченківському районі Львова винесли п’ять постанов за не виконання дорожньої розмітки 1.30 (Позначає місця стоянки транспортних засобів, які перевозять інвалідів чи на яких установлено розпізнавальний знак «Інвалід») . Штраф за таке – 255 грн. Ще п’ять постанов винесли в інших районах міста. Провели профілактичні бесіди з понад двома десятками водіїв. Також кільком закладам зробили зауваження, адже вони не облаштували паркомісця для людей з особливими потребами.

Більшість громадян з розумінням поставилися до зауважень, хоча й були такі, як директор одного із закладів харчування, який сказав, що зріже знак, бо це його територія і його право. Так він відреагував на те, що патрульні робили зауваження їхнім клієнтам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *