ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» вирвали нічию на «нефартовій» «Арені Львів»

|

Два влучні постріли Артура Карнози допомогли «Карпатам» вирвати нічию у матчі з «Олександрією», хоча львів’яни заслуговували на перемогу. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

karnoza

«Прокляття «Арени Львів» продовжує переслідувати «Карпати». Попри те, що «Карпати» володіли грою та створили безліч моментів, здобути три очки «левам» так і не вдалось.

У першому таймі гра була не такою видовищною, проте у другій половині «Карпати» почали створювати момент за моментом. Але одна з атак «Олександрії» завершилася доволі неочікуваним голом Пономара. Втім, Артур Карноза вже за три хвилини відновив статус-кво і львів’яни знову пішли вперед великими силами.

Другий гол «Олександрії» також був доволі неочікуваним. Так, суддя призначив доволі небезпечний штрафний, який виконав Чорній. Голкіпер «Карпат» Роман Мисак зробив крок у бік польоту м’яча, проте м’яч зрикошетив від голови Гегама Кадимяна у протилежний кут.

«Леви» кинулися рятувати ситуацію, і кінцівка матчу була таки валідольною. Врятував гру Артур Карноза, який влучним ударом зі штрафного на останній хвилині встанови остаточний рахунок – 2:2.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *