ОСТАННІ НОВИНИ

Ворог найбільше гатить тоді, коли спостерігачів ОБСЄ немає на лінії розмежування, - штаб АТО

|

Ситуація на сході України продовжує загострюватися. Минулої доби кількість обстрілів позицій сил АТО рекордно зросла. Російські найманці 91 раз вели вогонь із озброєння танку, мінометів різних калібрів, кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі штабу АТО.

нічний обстріл

Зокрема, вогневі удари зі зброї калібру 120 та 82-міліметри наносились ворогом 11 разів по Авдіївці одночасно з трьох напрямків, а саме Мінерального, Ясинуватої та Яковлівки. А по українських захисниках Широкіного бойовики цілили 12 разів виключно зі сторони Саханки. Також вогневих ударів з мінометів було завдано у напрямку опорних пунктів Збройних Сил України в районах Новотроїцького, Талаківки і Павлопіля.

Танки незаконні збройні формування застосували у районі оборонних позицій Луганського, де по наших підрозділах здійснено 15 пострілів із калібру 125мм.

Слід зауважити, що більше половики випадків порушення режиму тиші бойовиками було здійснено в період з 17 до 24 години, коли спостерігачів ОБСЄ немає поблизу лінії розмежування.
Незважаючи на натиск ворога підрозділи сил АТО продовжують контролювати ситуацію. За вказаний період вони змушені були 17 разів відкривати вогонь у відповідь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *