ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО українці відкрили вогонь у відповідь

|

Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції залишається складною. Протягом дня зафіксовано 29 ворожих обстрілів майже по всій лінії оборони наших позицій. Українці відкрили вогонь у відповідь вісім разів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі АТО.

305

Найактивнішими бойовики були на Донецькому напрямку. В районі Авдіївки вони 13 разів відкривали вогонь. При цьому по захисниках промислової зони було нанесено мінометними розрахунками 6 вогневих ударів із запалюваними мінами. Решта обстрілів було здійснено за участю ворожої піхоти та снайперів. Порушуючи режим тиші російські терористичні угрупування також обстрілювали наші опорні пункти із кулеметів великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї в районах Опитного, Пісків, Майорська, Новгородського та Зайцевого. А в напрямку українських захисників Луганського ворог прицільно вів вогонь з озброєння бойових машин піхоти.

На Маріупольському напрямку ворожі вогневі удари було нанесено по силах АТО в районі Павлополя, в тому числі із самохідних артилерійських установок. Також в напрямку українських позицій біля Широкіного, Водяного, Мар’їнки та Новотроїцького відбулися обстріли зі зброї інших калібрів.

За день бійці Збройних Сил України 8 разів відкривали вогонь у відповідь, що забезпечило утримання займаних районів та позицій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *