ОСТАННІ НОВИНИ

На захист України стає все більше жінок

|

Програма підготовки курсантів Національної академії сухопутних військ, що навчаються за спеціальністю «Виховна робота», мало чим відрізняється від вишколу майбутніх командирів механізованих підрозділів. Тактика, вогнева підготовка, водіння бойових машин… Саме цьому і ще цілій низці військових дисциплін майже весь свій час приділяють майбутні офіцери-виховники. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Нацакадемії сухупутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

317

315

На полігоні курсанти опановують фактично всі штатні зразки озброєння механізованого підрозділу. Найнебезпечнішим та найбільш хвилюючим було метання бойової гранати. Після метання гранат курсанти вчаться власноруч створювати саморобні запалювальні суміші та ефективно їх застосовувати в бою.

316

Поруч, на іншій ділянці військового стрільбища, відпрацьовують стрільбу із ручних протитанкових гранатометів РПГ-7.

318

Третина сьогоднішніх першокурсників цього фаху – досвідчені воїни, учасники АТО, а кожен п’ятий курсант – дівчина. Однак всі разом вони, як одне ціле. Кожне випробування проходять спільно, порівну ділять всі досягнення та постійно допомагають один одному. Навіть, під час нападу уявного противника на заняттях з тактики хлопці та дівчата виконують завдання на одному рівні.

320

На полігоні майбутні офіцери в буквальному сенсі приборкують і вогонь, і воду, проходять перевірку на мужність та випробовують свою психологічну готовність. Одним із найскладніших та найвиснажливіших є етап підготовки воїнів на смузі психологічної підготовки. Однак, після її проходження, страхів у курсантів стає в рази менше, а у разі ведення дій на справжньому полі бою вони вже будуть не лише фізично, але й психологічно готові до найбільш екстремальних обставин.

321

322

Триватиме весняний польовий вихід для курсантів спеціальності «виховна робота» впродовж двох тижнів. За цей час вони ще ближче глибше зануряться у специфіку бойової діяльності українських вояків, що в майбутньому стане для них ще одним козирем для ефективної роботи із підлеглим особовим складом.

 

Коментарі

  1. мужское население уничтожено властями в ато, а те кто хоть немножко думает те уехали на заработки за границу.Теперь женщин положим.А может просто мужикам в ато бабы нужны под видом военных

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *