ОСТАННІ НОВИНИ

Сильна гроза повністю знеструмила 24 населених пункти Львівщини

|

На Львівщині тимчасово знеструмлені 28 населених пунктів (24 повністю і 4 частково) у Жовківському, Перемишлянському та Сокальському районах. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

знестурмлення

Cтаном на 10:00 год четверга, 7 квітня, енергетики відновили електропостачання у постраждалих населених пунктах Стрийського району.

При тому залишаються тимчасово знеструмленими 28 населених пунктів (24 повністю і 4 частково) у Жовківському, Перемишлянському та Сокальському районах. За словами директора департаменту з питань цивільного захисту Андрія Умрихіна, до кінця дня енергетики обіцяють відновити еелектропостання у всіх населених пунктах.

Нагадаємо, що у ніч на 7 квітня на території області пройшов сильний дощ із грозою. За повідомленням ПАТ “Львівобленерго”, внаслідок проходження атмосферного фронту, який супроводжувався сильним дощем та грозою, на території області було пошкоджено 7 ліній електропередач ЛЕП 6-10 кВ (5 –повністю, 2 – частково), внаслідок чого знеструмлено 84 ТП 6-10/0,4 кВ. У зв’язку з негодою тимчасово без електропостачання залишились 35 населених пунктів області (29 – повністю, 6 – частково) у 4 районах області: Жовківському, Перемишлянському, Сокальському та Стрийському.

“Найбільше постраждав Перемишлянський район, де було зафіксовано відключення електропостачання у 18 населених пунктах (15 – повністю та 3 – частково)”, – розповів  директор департаменту з питань цивільного захисту облдержадміністрації Андрій Умрихін.

Окрім того, через відсутність зовнішнього електроживлення на сільських телефонних станціях було порушено електрозв’язок з 4 населеними пунктами у Стрийському, Перемишлянському та Жидачівському районах.

З початку світлого часу доби 7 квітня 14 аварійно-відновлювальних бригад ПАТ “Львівобленерго” у складі 18 одиниць техніки та 54 особи приступили до ліквідації пошкоджень в електромережах області та відновлення електропостачання населених пунктів, які були знеструмлені внаслідок негоди.

Фото: unian.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *