ОСТАННІ НОВИНИ

Під час мінометного обстрілу біля Авдіївки поранили українського воїна

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, 1 – було поранено внаслідок мінометного обстрілу під Авдіївкою. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

07-04

Як зазначив сьогодні на брифінгу речник  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Олександр Мотузяник, противник в черговий раз порушив режим тиші у Попаснянському районі, відкривши вогонь з гранатометів і зенітки.

Що стосується Донецького напрямку, то тут обстановка незмінна і найбільш важка.

«В основних «гарячих точках» – околиці Горлівки (Зайцеве, Новгородське) та Донецька (Авдіївка, аеропорт) противник, як і раніше, веде потужні обстріли з мінометів та, рідше, – зі ствольної артилерії. За минулу добу на Донецькому напрямку противник випустив по наших позицій не менше 100 мін та кілька артснарядів. На Світлодарській дузі ворог вже традиційно використовує бронетехніку (БМП). Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 49 ворожих обстрілів. Втім, противник поніс серйозні втрати: за інформацією ГУР МОУ, вчора загинуло 5 та отримали поранення 9 окупантів зі складу одразу трьох підрозділів російсько-окупаційних військ», – зазначив Мотузяник.

За його словами, на Маріупольському напрямку також неспокійно по всій лінії фронту.

«У Красногорівці та Широкиному відбулися мінометні обстріли. Найбільше ворожих провокацій відбулося у Мар’їнці. Внаслідок різкої активізації противника сили АТО неодноразово і ефективно відкривали вогонь у відповідь. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 17 ворожих обстрілів», – зауважив він.

Фото: РНБО

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *