ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський коледж переміг у конкурсі на кращий веб-сайт

|

У вівторок, 5 квітня, у Міністерстві освіти і науки України нагородили переможців VI Всеукраїнського конкурсу на кращий веб-сайт навчального закладу. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті освіти і науки Львівської ОДА.

коледж

За рішенням журі Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу здобув перше місце у номінації «Веб-сайти професійно-технічних навчальних закладів», а також знаходиться на першому місці за вебометричним рейтингом.

Зазначимо, що цьогоріч у конкурсі взяли участь 1 842 ресурсів освітніх закладів.

Конкурс проводився у п’яти номінаціях: веб-сайти загальноосвітніх навчальних закладів (сільські школи та школи селищ міського типу); веб-сайти загальноосвітніх навчальних закладів (міські школи); веб-сайти дошкільних навчальних закладів; веб-сайти позашкільних навчальних закладів (будинки дітей та юнацтва, художні, музичні, мовні школи, курси тощо); веб-сайти професійно-технічних навчальних закладів. Також додатково сайти оцінювалися у номінації “Вебометричний рейтинг”, тобто в автоматизованому режимі визначалися показники доступності матеріалів веб-сайтів через пошукові системи та показники їх згадуваності.

Журі конкурсу визначало кращі веб-сайти навчальних закладів, враховуючи їх змістовне наповнення, зручність використання, забезпечення участі всіх учасників навчального процесу у діяльності закладів освіти, динаміку користування веб-ресурсом, а також дизайн та технічні показники.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *