ОСТАННІ НОВИНИ

Для дітей-пільговиків розпочались «Веселі канікули»

|

Сьогодні в усіх львівських школах почалися весняні канікули, і в рамках соціального проекту «Веселі канікули» дітки відвідають розважальні та культурні заклади нашого міста. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

kids

Протягом дня діти з багатодітних та малозабезпечених сімей отримали можливість відвідати найбільший розважальних центр нашого міста «Дитяча планета», де вони активно і весело провели цілий день.

Вже завтра на маленьких львів’ян буде чекати перегляд мультфільму «Зоотрополіс» у Кінопалаці, вистава «Назар Стодоля» у Національному українському драматичному театрі ім. М. Заньковецької, футбольний матч між жіночими збірними України та Албанії на «Арені Львів» та забави в розважальному центрі «Моторна бджілка».

«Веселі канікули» — це соціальний проект, який реалізовується в рамках соціальної кампанії «Добрі справи» для дітей з багатодітних та малозабезпечених родин, дітей учасників АТО та переселенців на час шкільних канікул.

Долучитись до соціальної кампанії «Добрі справи» можна звернувшись до  управління молоді, сім‘ї і спорту ЛМР. Контактна особа – Єлизавета Майорова, тел. 297-58-71, 095-84-60-061.

Фото: соціальні мережі

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *