ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО поранено чотирьох українських військових

|

Протягом доби не загинув жоден український військовий, проте четверо отримали поранення. Про це повідомляє ІАЦ РНБО, передає кореспондент Львівського порталу.

mapa

«Луганський напрямок

Вчора було тихо.

Донецький напрямок

Епіцентром бойових дій залишається Авдіївка, на яку припадає близько половини всіх обстрілів на Донецькому напрямку. За фактами, про які розповів сьогодні на традиційному щоденному брифінгу речник  адміністрації Президента України з питань АТО полковник  Андрій Лисенко,ворог активно застосовує міномети. В ході ворожого мінометного обстрілу в Авдіївці пошкоджено будинок, загинуло кілька домашніх тварин. Бойові дії починаються ще до світанку і тривають до пізнього вечора. Також вчора неспокійно було у Луганському, Зайцевому та Донецькому аеропорту. У Піска́х мирний мешканець підірвався на вибуховому пристрої. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 55 ворожих обстрілів (з них 18 мінометних, під час яких окупанти випустили близько 100 мін).

Маріупольський напрямок

Тут також загострилася обстановка. Найгарячішою точкою вчора було Широкине, де також відбулася низка мінометних обстрілів. У Мар’їнці двічі відкривав вогонь ворожий снайпер. Окрім цього, у Красногорівці відбувся мінометний обстріл, а у Новотроїцькому бойовики застосували БМП.

Низка дрібніших провокацій відбулася і на інших ділянках фронту. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбувся 21 ворожий обстріл (з них 6 мінометних).

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, 4 – було поранено», – йдеться в повідомленні.
Фото: ІАЦ РНБО

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *