ОСТАННІ НОВИНИ

У Моршині рецидивістка-туристка обікрала жінку

|

Працівники сектору реагування патрульної поліції Стрийськоговідділу поліції викрили зловмисницю, котра поцупила мобільний телефон з магазину  у Моршині. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

вкрала

До Стрийського відділу поліції зателефонувала місцева мешканка, приватний підприємець, котра  повідомила, що з приміщення магазину було викрадено її  мобільний  телефон вартістю більше двох тисячі гривень. Як зазначила продавець, телефон зник зі столу у той час, коли вона спілкувалася з одним із покупців.

«Швидкому розкриттю цього злочину сприяли оперативне повідомлення потерпілої до відділу поліції  про факт крадіжки, а також  –  камери відеонагляду, записи яких допомогли  нам відтворити хід події і встановити особу зловмисниці», – зазначив начальник Стрийського відділу поліції підполковник поліції Іван Малиш.

Отримавши інформацію  з описом прикмет зловмисниці, поліцейські того ж дня під час патрулювання на одній з вулиць курортного містечка  побачили жінку, котра за зовнішніми ознаками була схожа на зловмисницю. Нею виявилася 39-річна жителька Волинської області, раніше судима. За її словами, до Моршина вона  приїхала відпочивати.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років позбавлення волі. Правоохоронці перевіряють чи причетна жінка до скоєння інших кримінальних правопорушень. Досудове слідство триває.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *