ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові ув’язнений та працівник колонії організували наркобізнес

|

Працівники Першого територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності перекрили два канали постачання наркотичних та психотропних речовин до однієї з виправних колоній Львова. Один з каналів організований працівником виправного закладу, інший – засудженим цієї колонії. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

виправна колонія

До правоохоронців надійшла оперативна інформація, що засуджений однієї з місцевих колоній організував переміщення та збут наркотиків серед засуджених виправного закладу. Оперативники затримали вказаного підозрюваного при черговій спробі збуту наркотичних засобів. У 36-річного засудженого виявлено та вилучено 22 дози  субутекс. Виявлену речовину скеровано на експертизу.

Крім цього, правоохоронці спільно з працівниками Управління пенітенціарної служби України у Львівській області у вказаному виправному закладі викрили працівника колонії, котрий організував канал постачання наркотиків у місця позбавлення волі. Як встановили правоохоронці, чоловік щоденно переносив наркотики у замаскованому вигляді на територію виправної колонії для подальшого збуту серед засуджених.  При огляді  зловмисника виявлено та вилучено 10 доз амфетаміну, 25 доз екстазі та 4 капсули з трамадолом на загальну суму понад три тисячі гривень. Усе вилучене скеровано на експертизу.

За цими фактами розпочаті кримінальні провадження за ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *