ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині активно насаджують дерева

|

На Львівщині триває акція «Майбутнє лісу у твоїх руках». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

dereva

Протягом другого тижня в області лісівники спільно з представниками громадськості та учнівською молоддю активно висаджували лісові культури, а також закладали алеї та озеленювали соціальні об’єкти.

У рамках акції працівники Бібрського лісгоспу разом з учнями Костенівської школи Перемишлянського району висадили дерева і  кущі на території школи, а також обговорили питання підготовки до обласного конкурсу шкільних лісництв.

Працівники Золочівського лісгоспу озеленили територію Золочівського районного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

Радехівські лісівники в рамках акції за участю органів місцевого самоврядування, молоді та представників громадськості також висаджували ліс. Зокрема посадили понад 6 тисяч сіянців сосни звичайної понад тисячу – дуба звичайного.

На Бродівщині на території Жовківської єпархії висадили алею: 15 саджанців ялинки коніки та самшиту вічнозеленого.

Ряд заходів акції відбувся у Дрогобицькому районі. Так у Лішнянському лісництві провели посадку лісових культур та розвішували шпаківні. А обабіч автомобільної дороги зі села Доброгостів лісівники спільно з представниками органів влади та громадськістю заклали алею з модрини, липи та берези протяжністю 2,3 км.

До акції долучилися і мешканці Самбірщини. В урочищі «Воля Блажівська» Черхавського лісництва лісівники висадили 1900 штук ялиці звичайної та 1300 штук дуба звичайного.

Акція «Майбутнє лісу у твоїх руках» триватиме до 16 квітня 2016 року.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *