ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська прокуратура бореться з порушеннями бюджетного законодавства

|

Органами прокуратури Львівської області вжито заходів представницького та кримінально-правового характеру у зв’язку із виявленими порушеннями бюджетного законодавства. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

прокуратура

Так, упродовж поточного року прокурорами заявлено позови з вимогою відшкодувати до державного та місцевого бюджетів загалом понад 3 мільйони гривень.

До прикладу, у провадженні Шевченківського районного суду міста Львова перебуває справа за позовом прокуратури області в інтересах Департаменту економічної політики Львівської міської ради про стягнення із замовника будівництва багатоповерхового будинку на вул. М.Яцкова майже 800 тис. грн. Йдеться про заборгованість зі сплати пайового внеску на створення і розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Львова.

Водночас, керівниками Городоцької, Дрогобицької, Радехівської, Червоноградської та Самбірської місцевих прокуратур зареєстровано загалом 6 кримінальних проваджень у бюджетній сфері, у тому числі, за фактами розтрати фінансових ресурсів, завищення вартості виконаних робіт. Загальна сума збитків у цих провадженнях перевищує 500 тис грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *