Львів’ян запрошують на тренінг «Таємниці Тибету»

|

У Львові 12 квітня (з 16:00 до 19:00 год) у Клубі Ділових Людей відбудеться семінар «Mind Management у тибетському буддизмі: як подолати ревнощі, гнів, пристрасть і залежність». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

тибет

Захід проведе єдиний українець, удостоєний офіційного прийому в резиденції Далай-Лами, Володимир Коливай.

Що потрібно впроваджувати, щоб власна ефективність різко зросла? Чому провідні бізнес-школи світу цікавляться психологічними аспектами тибетського буддизму? Чому програмісти з Індії десятиліттями тримають першість у світі, а університет Стенфорду відкрив програму Далай-Лами? На ці та інші питання відповість експерт, який знає про тибетські мудрості не з чуток, а зі слів духовного лідера Тибету.

Володимир Коливай – член Української Асоціації Менеджмент-консультантів, генеральний директор СП «Імідж освіта» при Києво-Могилянській Академії та перший бізнес-консультант України, який відкрив загалу науково-психологічні аспекти тибетського буддизму, адаптувавши їх для використання у лідерстві, управлінні та стратегічному менеджменті.

Хоча ця тема – маловідомий напрямок у лідерстві та особистісному рості, її активно використовують університети Ґарварду, Стенфорду, Оксфорду, Еморі, Бомбею та інші провідні університети світу на кафедрах медицини, ІТ-технологій та менеджменту.

Деталі можна дізнатися на сайті Клубу: http://www.bc-club.org.ua/event-details/event/1607.html

Захід відбудеться за адресою: вул. Зелена, 109 (ауд. 108). Акредитація для представників ЗМІ та запис на інтерв’ю за телефоном: +38 (097) 289-87-89 (Ірина Таран, pr-менеджер Клубу).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *