ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'ян запрошують на каруселі. У Парку культури стартує сезон атракціонів

|

У четвер, 7 квітня, розпочне свою роботу єдиний у Львові парк атракціонів. Напередодні він пройшов необхідну інспекцію, яка підтвердила, що атракціони готові до безпечної експлуатації. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Парку культури.

04572064-3738-406a-a84e-3a0cc27f8218

«Ми успішно пройшли перевірку інспекції і готові приймати відвідувачів. Наразі всі атракціони готові до експлуатації. Також варто зазначити, що у цьому році ми не піднімали ціни, тож всі атракціони у парку залишаються доступними для львів`ян. Раді будемо бачити дітей та дорослих у парку», – поділився директор Парку культури Олександр Молодий.

e5a99976-3ae8-4d19-8429-ce3bec5b8535

Загалом у парку запрацює 13 атракціонів та всесезонна гірка. Ціни від 5 гривень. Атракціони Парку культури вже стали частиною історії Львова, багато мешканців, можна сказати, виросли на цих атракціонах.

Нагадаємо, напередодні у Парку культури відкрилася нова розвага – Турбо гірка. Спуститися на ній можуть діти від 8 років та дорослі. Особливістю цієї гірки є те, що вона буде відкрита для відвідувачів протягом всього року.

Фото: Пар культури

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *