ОСТАННІ НОВИНИ

Подробиці затримання львівської прикордонниці-сепаратистки

|

Затриману військову прикордонницю, яка була модератором та адміністратором сепаратистських спільнот із майже мільйонною аудиторією звільнили зі служби заднім числом. Зловмисниця працювала у військовій частині № 1468 Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України, що у Львові на вулиці Мечнікова. Про це Львівському порталу стало відомо із власних поінформованих джерел.

Грати жінка

Затримання «зрадниці» вчергове довело, що антиукраїнськими групами в соціальних мережах «Вконтакте», «Однокласники» таких як: «Львівська народна республіка», «Лівий сектор Україна», «Антимайдан и нас 839000, с нами Правда и Бог!»,«Хроника распада Украины» та «Антифашисты», керують зовні з Росії та Білорусі.

Стало відомо, що спецслужби РФ перейшли на більш інтелектуально-підготовлену інформацію.

«Антиукраїнська спільнота «Львівська народна республіка» є проектом спецслужб Росії, що була створена в липні 2014 року спрямованого на дестабілізацію ситуації у Львові. Через даний проект шукають несвідомих громадян, які ще живуть спогадами про минуле на почуття яких можна вплинути і використати їх для здійснення прихованого інформаційного впливу на свою користь. Спецслужби РФ перейшли на більш інтелектуально підготовлену інформацію, а не відвертого фейкового змісту, яка вигідна спецслужбам РФ», – повідомило джерело.

Також за даними джерел Львівського порталу із прикордонної служби, затримана жінка проходила службу у військовій частині № 1468 Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України, що у Львові на вулиці Мечнікова.

«Можливо вона вже була звільнена з рядів військовослужбовців 2-го квітня 2016 року. Проте жінка-прикордонниця із Львівської військової частини №1468», – повідомило джерело.

Також стало відомо, що затримана контактувала з адміністратором «Львівська народна республіка» в соціальній мережі «Вконтакте» під псевдонімом Орест Дмитренко (https://vk.com/orest.dmitrenko). На даний час цей аккаунт знищений.

Як вчора повідомляв Львівський портал, СБУ затримала працівницю львівської прикордонної служби за співпрацю з терористами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *