ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівській митниці затримали півтора кілограма важких наркотиків

|

Працівники Львівської митниці ДФС спільно зі співробітниками СБУ викрили канал постачання важких наркотиків в Україну. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС у Львівській області.

наркотики

Так, нещодавно у пункт пропуску «Шегині-Медика» з Республіки Польщі прибув мікроавтобус під керуванням громадянина України. На підставі попередньо отриманої інформації від правоохоронних органів  про можливе переміщення наркотичних засобів автомобіль було скеровано для поглибленого огляду. Для  пошуку заборонених речовин працівники митниці задіяли службового собаку. Попри спробу ретельно приховати наркотичну речовину між пакетами з товарами широкого вжитку, обдурити чотириногого «митника» злочинцям не вдалось. Правоохоронці та митники вилучили майже 200 грамів кокаїну та понад кілограм амфетаміну.

наркотики1

Згодом за результатами оперативних дій в Одесі співробітники СБУ затримали замовника та організаторів контрабандного каналу постачання наркотиків в Україну. Їм повідомлено про підозру скоєння злочину, передбаченого ч.3 ст. 305 Кримінального кодексу України.

Фото: ДФС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *