ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські поліцейські затримали двох чоловіків, що побили студента і хотіли вкрасти його авто

|

У Львові на вулиці Тракт Глинянський двоє чоловіків напали на 20-річного студента одного із львівських університетів, побили його та намагалися заволодіти автомобілем «BMW 525». Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

розбій, ніж

Як повідомив правоохоронцям потерпілий, між ним та двома невідомими чоловіками виник конфлікт на пішохідному переході. Сварка переросла у бійку, внаслідок якої студент отримав струс головного мозку, пошкодження ока та забій грудної клітки.

Після цього, за словами потерпілого, нападники сіли до салону автомобіля та погрожуючи предметом, схожим на ніж, хотіли заволодіти транспортним засобом. Проте їх затримали працівники поліції на місці події.

Правоохоронці встановили, що до вчинення правопорушення причетні двоє 32-річних львів’ян. За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна. Наразі триває слідство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *