ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали двох «відсидівших» товаришів, що взялись за старе

|

Учора, 2 квітня, львівські патрульні затримали рецидивістів за “гарячими слідами” за підозрою у грабежі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

2

Так, близько 14 год. 20 хв. екіпаж патрульних отримав виклик, що на вул. Радехівській,11 двоє невідомих осіб, завдавши тілесних ушкоджень чоловіку, відкрито заволоділи його телефоном та 1200 грн, після чого побігли в невідомому напрямку.

Екіпаж поліції повідомлення спільно із заявником почав обстежувати прилеглу територію. На вул. Молочній, 5 виявили двох осіб схожих за прикметами. Цих чоловіків також впізнав заявник та вказав на них. Після цього осіб було затримано. Один із них під час затримання скинув зарядне від мобільного телефону, в іншого було виявлено сам телефон.

1

Один із затриманих  – 31-річний раніше судимий за наркотики, крадіжку та розбій. Він відсидів у місцях позбавлення 13 років. Його 35-річний поплічник кілька тижнів тому вийшов з тюрми – судимий за крадіжку, шахрайство та наркотики. Загалом відбув покарання терміном 10 років.

Осіб затримано та доставлено в Личаківський ВП, речові докази вилучено.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *