ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні Львовом пройде Хресна дорога. В центрі перекриють рух

|

Сьогодні, 3 квітня, відбудеться хресна дорога вулицями Львова. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

хресна дорога

З 15.00 до 19.00 год. за маршрутом ходи буде ситуативне перекриття руху транспорту.

Хода розпочнеться о 15.00 год. від храму св. Архистратига Михаїла (вул. Винниченка, 22) і завершиться на площі перед Архикатедральним собором св. Юра.

Маршрут Хресної дороги: вул. В. Винниченка, 22 (церква св. Архистратига Михаїла) – вул. Підвальна – пл. Митна – пл. Соборна – пл. Галицька – пл. А. Міцкевича – просп. Свободи – вул. Академіка В. Гнатюка – пл. Генерала Г. Григоренка – вул. Листопадового Чину – пл. Святого Юра.

Особливістю цьогорічної ходи буде те, що в основу молитовних текстів закладено життєпис блаженного священномученика о. Василя Величковського, багатолітнього в’язня радянського ГУЛАГу та місцеблюстителя підпільної Греко-Католицької Церкви в Україні. Під час ходи нестимуть мощі та ікону блаженного.

Запрошують всіх, незалежно від конфесійної приналежності, розділити цю спільну молитву, яка буде співстраждаючою з усіма незаконно ув’язненими, з тими, хто втратив рідних. Також це буде молитва за добру долю для українського народу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *