ОСТАННІ НОВИНИ

Вночі львівські копи шукали власників загублених номерних знаків

|

Патрульні знайшли вночі кілька номерних знаків, два з яких повернули щасливим власникам. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

номери

Під час пішого патрулювання, поліцейські знайшли дві пари номерних знаків і одинарний на іноземній реєстрації на вулиці Петлюри, 29. Зловмисники залишили номерні знаки у підвалі. Інспектори з’ясували кому належать знайдені пари номерів та зв’язалися з власниками. На одній із автівок була прикріплена листівка з номером зловмисників. Чоловік дуже зрадів, адже навіть не встиг дізнатися про крадіжку. Другий чоловік, втратив свої номерні знаки ще минулоріч, відтоді вони перебували у розшуку.

Також, знайдені номерні знаки на Сихові, на жаль з власником не вдалося зв’язатися і номерні знаки не перебувають у розшуку.

номери1

номери2

Шановні власники транспортних засобів, якщо Ви втратили номерний знак, то є ймовірність, що наші патрульні його знайшли і він в Управлінні патрульної поліції за адресою вулиця Перфецького,19. За довідкою звертайтеся за номером 234 09 44.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *