ОСТАННІ НОВИНИ

В зоні АТО «гаряче»: один загиблий, восьмеро травмованих та обстріл мирних жителів

|

За минулу добу внаслідок бойових дій один український військовослужбовець загинув, 8 – отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили в інформаційно-аналітичному центрі РНБО.

мапа 01-04

Луганський напрямок

НЗФ 4 рази порушили режим тиші у Попаснянському районі. Це сталося між 17 та 18 годинами. У ході обстрілів окупанти застосували міномети, зенітку та інше озброєння. З огляду на агресивні дії бойовиків, роботу щойно відкритого КПВВ «Золоте» було призупинено.

Донецький напрямок

Бойові дії тривають по всьому фронту, але найбільш запекле протистояння триває у Зайцевому та Авдіївці, де бойові дії тривають цілодобово. Особливо потужні артилерійсько-мінометні обстріли окупанти проводять тут вранці та після заходу сонця.

Окрім цього, поблизу сел. Луганське ворог обстріляв сили АТО з БМП; за півгодини було випущено понад 50 снарядів з 73-мм гармати, якою оснащена ця броньована машина.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 47 ворожих обстрілів (кожен третій – з важкого озброєння).

Маріупольський напрямок

Бойовики здійснили обстріли українських військ у Мар’їнці, Новотроїцькому та на ділянці фронту Гнутове – Широкине. Ворог інтенсивно застосовує міномети. Сили АТО успішно ведуть вогонь у відповідь. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 26 ворожих обстрілів (приблизно кожен другий з важкого озброєння), як в темну, так і в світлу пору доби.

Внаслідок ворожих обстрілів у Мар’їнці пошкоджено техніку ремонтної бригади, яка лагодила газопровід. Роботу призупинено. Нагадуємо, що внаслідок злочинних дій окупантів, 27 тисяч мешканців Мар’їнки та Красногорівки залишаються без газу.

Окрім цього, у Мар’їнці внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено житловий будинок. Постраждалих немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *