ОСТАННІ НОВИНИ

У травні у Львові футбольні ветерани України та Польщі зіграють товариський матч

|

У травні стадіон «Арена Львів» прийматиме матч ветеранських футбольних збірних України та Польщі, присвячений пам’яті видатного тренера Казімєжа Гурського. Товариське протистояння національних команд відбудеться за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Львівської обласної державної адміністрації, міської ради, Федерації футболу України та обласної федерації футболу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

футбол

Захід планують відвідати близько 2 тисяч футбольних фанатів Польщі. Програмою заходу також передбачено відкриття меморіальної таблиці, присвяченої К. Гурському, на фасаді школи у Львові, де він навчався (на вул. Хотинській).

Зазначимо, що Казімєж Гурський –  найбільш успішніший тренер в історії польського та українського футболу. Легендарний тренер народився і навчався у Львові. Тому безпосереднє відношення до нашого міста має його збірна під назвою “Орли Гурського”. Казімєж виступав за львівські команди РКС, “Спартак” і “Динамо”. Після вимушеної еміграції, у 1945 році перейшов до варшавської “Легії”, де у 1953 році закінчив кар’єру футболіста.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *