ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові проходить виставка для абітурієнтів: показують найкращі виші України та Польщі

|

Сьогодні, 1 квітня, у Львівському палаці мистецтв відбулося відкриття III Міжнародної виставки «Вища освіта — 2016». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

освіта

Це унікальна спеціалізована виставка українських та закордонних вищих навчальних закладів на теренах Західної України, яку вже втретє проводять у місті Львові. Цього року у виставці взяло участь близько півсотні вітчизняних та закордонних ВНЗ, серед яких 35 навчальних закладів Польщі.

Почесний гість освітньої виставки Владзімеж Сульгостовскі, радник консула Генерального консульства Республіки Польща у Львові, в свою чергу відзначив, що навчання в Польщі дає більші можливості для українських студентів і відкриває великі перспективи у майбутньому.

«Ця виставка дає можливість львівським школярам і студентам обирати навчальні заклади як і в Україні, так і за кордоном, здобувати знання. І дуже б хотілося, щоб застосовували ці знання і навики тут, у нас, в Україні», – додала Ольга Бриницька, головний спеціаліст сектора освітньої політики управління освіти департаменту гуманітарної політики ЛМР.

В перший день виставки учні та студенти міста відвідали майстер-клас із ефективного вивчення іноземних мов від мовної школи eWords, побували на презентаціях ВНЗ Польщі від програми «Study in Poland», а також мали нагоду проконсультуватись у представників різних навчальних закладів щодо освітніх пропозицій, можливостей навчання за кордоном, стипендій чи стажувань.

Кожен відвідувач виставки «Вища освіта — 2016» має шанс стати власником планшета Samsung Galaxy від Міжнародного освітнього центру, якого визначатимуть 2 квітня о 17.00, у другий день виставки.

Додаткова інформація на сайті: http://educenter.com.ua/ua/, або за тел. (Міжнародний освітній центр) (032) 245-52-12. Контактна особа Наталія Тимків, менеджер виставки, тел. 097-46-56-456, email: [email protected].

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *