ОСТАННІ НОВИНИ

Скандальну справу екс-керівника «Львівелектротрансу» розглядатимуть нові судді

|

Судді, які звільнили з–під варти колишнього керівника ЛКП «Львівелектротранс», задоволили клопотання прокурора про їхній відвід. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

суд

Як відомо, судді Апеляційного суду Львівської області 29 березня скасували запобіжний захід, обраний колишньому керівнику ЛКП «Львівелектротранс» та змінили його на домашній арешт, звільнивши останнього із зали суду. При цьому судом не було прийнято до уваги надані слідчим докази, а тому прокуратура вважає таке рішення упередженим.

З огляду на це, при розгляді 30 березня, клопотання іншого підозрюваного – громадянина Л. про скасування рішення Галицького районного суду м. Львова про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та визначену заставу в розмірі 6 млн 201 тис грн., процесуальним керівником заявлено клопотання про відвід суддів вказаної колегії. Представники Феміди дане клопотання задовольнили. Аналогічно, 31 березня ними задоволено клопотання про їхній відвід при розгляді клопотання третього підозрюваного – громадянина Б. про скасування обраного йому запобіжного заходу.

Відтак розгляд вказаних клопотань перенесено. Розглядатимуться вони 4 квітня новим складом суддів. Обидва підозрюваних наразі знаходяться під вартою.

На даний час слідчими прокуратури Львівської області повідомлено про підозру в пособництві у заволодінні чужим майном в особливо великих розмірах ще одному приватному підприємцю – громадянину Г. У Галицькому районному суді м. Львова розглядається клопотання слідчого по обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою із визначенням застави, з урахуванням розміру завданих збитків інтересам територіальної громади м. Львова, в розмірі 2 млн грн.

Зазначимо, що це вже четвертий підозрюваний, встановлений у межах досудового розслідування за фактом заволодіння службовими особами ЛКП «Львівелектротранс» бюджетними коштами при оборудці із закупівлею вживаних трамваїв для м. Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *