ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян кличуть на прибирання Левандівки. За винагороду

|

Львів’ян закликають долучитись до прибирання Левандівки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

толока

За словами організаторів, головний захід проекту – прибирання лісопарку Білогорща – відбудеться 2 квітня.

«Ліс на Білогорщі легендарний, втім, роками люди засмічують його під час відпочинку на природі. Тому цього року ми вирішили перетворити толоку у екопроект, аби залучити більше людей, висадити нові дерева та навчати дітей і дорослих переробляти і сортувати сміття», – зазначила Наталія Кузьма, ініціатор проекту «Чиста перемога».

Також підтримають активістів учасники масштабної загальноміської кампанії «З нами місто розквітає», яка вже чотири роки поспіль проходить у Львові напередодні Великодніх свят.

Небайдужих львів’ян просять підходити на 10.00 год. Місця збору три: вул.Широка, ТЦ «ВАМ», пам’ятник Шухевичу, перехрестя вулиць Лаврівського та Стадників. Кожна ділянка матиме координатора.

Для учасника, який збере найбільшу кількість пакетів сміття, передбачена винагорода.

О 13.00 год. цього ж дня мешканці планують висадити пам’ятну алею нових дерев, оскільки ліс потерпає від незаконної вирубки.

3 квітня о 15.00 год. сімейна студія розвитку дитини «Веселі гарбузенята» організовує майстер-клас для дітей з мистецтва ресайклінгу – другого життя використаних речей. Необхідна попередня реєстрація.

За словами організаторів, кожен, хто прийде та долучиться, переможе у собі «совок», – очікування того, що хтось зробить за нього. Тому акція і називається «Чиста перемога».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *