ОСТАННІ НОВИНИ

Буйному львів’янину, що лякав сусідів вибухом, загрожує до семи років тюрми

|

У Львові нетверезий чоловік побив шибки у сусідських вікнах, після чого зачинився у власній квартирі, відкрив газ та почав демонстративно курити. Під час затримання правопорушник чинив опір та наніс поліцейським тілесні ушкодження. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

1

 

Сьогодні, 1 квітня, о 6.15 на оперативну лінію 102 у Личаківський відділ поліції надійшло повідомлення від львів’янина, котрий мешкає у будинку по вулиці Левицького. Чоловік повідомив, що його сусід, перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння, хуліганить, вчинив сварку з сусідами та побив вікна у сусідських квартирах.

2

3

На місце події виїхали працівники патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Побачивши правоохоронців, правопорушник – 38-річний львів’янин, зачинився у своїй квартирі, відкрив газ на кухні та почав демонстративно курити. На неодноразові попередження та вимоги припинити протиправні дії чоловік реагував агресивно – погрожував поліцейським та нецензурно лаявся.

Оскільки виникла загроза життю та безпеці громадян, правоохоронці змушені були зламати вхідні двері до квартири і у такий спосіб проникли у приміщення та затримали правопорушника. Оскільки чоловік чинив опір, під час затримання четверо працівників Личаківського відділу поліції отримали тілесні ушкодження.

4

Зловмисник затриманий у порядку ст.208 КПК України. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) та ч.2 ст.342 (опір представникові правоохоронного органу) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – до семи років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Слід зазначити, що це не перший випадок вчинення затриманим протиправних дій. На розгляді у суді перебувають матеріали двох кримінальних проваджень, відкритих раніше за статтями «хуліганство» та «умисне легке тілесне ушкодження» КК України.

5

Фото:lv.npu.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *