ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині стартує місячник «Спорт для всіх – спільна турбота»

|

У Львівській області розпочинається Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

wBB3v2bhwqo

Так, на Львівщині стартує місячник з облаштування спортивних майданчиків за місцем проживання та в місцях масового відпочинку населення «спорт для всіх – спільна турбота».

Такий місячник, який традиційно відбувається в кожній області України, проходитиме з 1 по 30 квітня й матиме на меті покращення умов для регулярних занять оздоровчою фізичною культурою та масовим спортом різних вікових груп населення, активізації процесів будівництва, ремонту та облаштування спортивних споруд; проведення інформаційно-пропагандистської кампанії з метою привернення уваги до питань створення належних умов для щоденних занять населення фізичною культурою; стимулювання співпраці органів місцевого самоврядування, суб’єктів підприємництва та громадських організацій, мешканців жилих мікрорайонів, особливо молоді, щодо облаштування та утримання місць для самостійних і групових занять різними видами рухової активності людей на дозвіллі; запровадження сучасних стандартів активного дозвілля та створення здорової конкуренції серед місцевих громад щодо забезпечення належних умов для занять масовою фізичною культурою.

Відтак під час проведення обласного місячника планується впорядкувати спортивні майданчики за місцем проживання, в місцях масового відпочинку населення та спортмайданчики, які знаходяться на балансі навчальних закладів. Загалом планується провести роботи з упорядкування та ремонту понад 1,5 тисячі площинних спортивних споруд області.

За підсумками місячника буде визначено й відзначено найкращих серед міст обласного значення та населених пунктів районів Львівщини.

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *