ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян кличуть на зустріч «Як стати успішним?»

|

У неділю, 3 квітня, о 19:00 год. львівську молодь запрошують на відкриту дискусію на тему «Як стати успішним?». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

тренінг

Захід пройде в «Арсеналі», що на вул.Підвальній, 5.

Владика Венедикт (Алексійчук), Софія Опацька, декан Львівської бізнес-школи УКУ та Любомир Хабурський, канадський підприємець, поділяться секретами власного успіху і дадуть практичні поради як досягати бажаних результатів.

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації https://docs.google.com/forms/d/1NkqnqO7iyGpGBoFHDi3Fw27BSR1BhlxJy9TKda3vBnE/viewform

Довідка

Спікери:

Софія Опацька, декан Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS).

Спеціалізується у питаннях управління людьми, організаційної поведінки, побудови організацій, що самонавчаються. Увійшла до топ-5 рейтингу бізнес-леді «SHE Rank», входить до топ-100 найуспішніших жінок України. Засновник-куратор проекту «GlobalShapers» у Львові. Член Дорадчої ради центру «Емаус».

Любомир Хабурський, канадський підприємець

Експерт з консалтингу проектів. Має 20 років досвіду юридичного супроводу масштабних IT проектів та управління проектами. За плечима Любомира досвід роботи в Департаменті юстиції Канади, Верховному суді Канади, а також у ряді потужних консалтингових організацій. Любомир здобув освіту у п’яти вищих навчальних закладах: University of Toronto, Osgoode Hall Law School, McGill University, Law Society of Upper Canada, University of Ottawa.

Владика Венедикт (Алексійчук)

Єпископ Української Греко-Католицької Церкви. Протосинкел Львівської Архиєпархії, колишній ієромонах студійського уставу. Один із найвідоміших священнослужителів серед молоді.

Організатори зустрічі: Патріарша комісія у справа молоді УГКЦ, Львівська бізнес-школа УКУ, холдинг емоцій !Фест. Співорганізатор: Комісія у справах молоді Львівської Архиєпархії УГКЦ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *