ОСТАННІ НОВИНИ

Активісти будуть «мочити» новопризначеного прокурора Львівщини у вівторок

|

Сьогодні, 31 березня біля будівлі Львівської обласної прокуратури львівські активісти знову подарували прокуратрі яйця. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГО «Рабів до раю не пускають».

1

У акції взяли участь: ГО “Самооборона Львівського Євромайдану”, ГО “ВКРМ”, ГО “Патріот”, ГО “Розвиток громади”, ГО “Воля і честь”, ГО “РДРНП”, ГІ “Маєш діяти”, ГО “Автосотня самооборони”, ГО “Пріоритет права” та ряд інших громадських організацій та спілок.

Активісти обурені тим, що на Львівщини була спроба призначити «нового шокінівського» прокурора області, Віталія Мякіша. Головною вимогою учасників акції є прозоре проведення конкурсу на вищезгадану посаду. Прокурор мусить працювати на благо громадськості, а отже остання має право приймати не останню участь у виборі і призначенні кандидатур.
З собою учасники акції прихопили агітаційні листівки, кашкет для збору коштів «на квиток до Житомира», томатний сік і пакет курячих яєць.

3

За їхніми словами, це необхідно, щоб відправити «парашутиста» додому, нагодованого  мінімальним капіталом.

Після масового виступу в актовій залі, відбулась розмова між представниками громадських організацій, Віталієм Мякішиним та заступником генерального прокурора України Холодницьким Назарем Івановичем. Холодницький Назар та Віталій Мякіш пообіцяли громадськості та представникам ЗМІ, що до вівторка не відбуватиметься жодних представлень. Хоча, за словами активістів, як тільки вони покинули будівлю, була спроба «представлення персоналу», яка потерпіла фіаско завдяки  реакції учасників акції.

2
Було вирішено, що у вівторок, 5 квітня о 10 годині ранку, в актовій залі Львівської обласної прокуратури,  пройде зустріч, під час якої «новопризначенець» зможе відповісти на всі поставлені запитання.

«Варто зазначити, що у випадку, якщо будуть наведені чіткі факти невідповідності чи протизаконних дій Віталія Мякіша, то громадські організації і в подальшому проводитимуть протести, щодо призначення цієї особи», – наголошують активісти.

Раніше Львівський портал повідомляв, що представлення нового прокурора Львівщини не відбулось сьогодні.

Фото: ГО «Рабів до раю не пускають»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *