ОСТАННІ НОВИНИ

Вже завтра у Львові стартує фестиваль іспанського кіно

|

З  31 березня до 4 квітня у Львівському палаці мистецтв буде проходити CineFiesta — фестиваль іспанського кіно. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

кіно

Так, глядачі побачать шість іспанських стрічок, відзначених міжнародними кінофорумами та найбільшими іспанськими нагородами в кіногалузі. Серед них ігрове, документальне та анімаційне кіно.

Відкриє Кінофієсту авантюрна пригода «Ідеальний день» з Тімом Робінсом, Бенісімо Дель Торо та  Ольгою Куриленко в головних ролях. Найпростіше на перший погляд завдання гуманітарної місії перетворюється у нездійсненне через людську ірраціональність.

Кримінальний «Мініатюрний острів» — володар 10 національних премій Гойя. Доля зводить затятих противників-поліцейських для розслідування вбивства дівчат-підлітків. Викривають таємниці також у анімаційній пригодницькій стрічці «Мортадело і Філімон проти Джимі Торчка». Головна задача героїв — повернути секретні документи в агентство розвідки.

Романтична «Різдвяна ніч в Барселоні» — серія історій кохання в пристрасному місті.

У фільмі «Моя грандіозна ніч» відеозапис видовищного «новорічного вогника» перетворюється на абсолютне божевілля, коли низка нещасних випадків трапляється на знімальному майданчику один за одним.

Документальний фільм «Пако Де Лючія: Пошук» описує людей, ландшафти та ключові події в житті легендарного фламенкіста. Про феномен Пако розмірковують Стів Вай, Рассел Мелоун, Домінік Ді П’яцца, Кріс Джаггер, Брайян Адамс.

Вартість квитків: 20 грн
Квитки можна придбати в каcі Палацу мистецтв в день показу та попередньо на http://ticketclub.com.ua/

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *