ОСТАННІ НОВИНИ

«Вгашений» екс-міліціонер на автівці погрожував поліцейським розправою і звільненням

|

На Львівщині працівники групи реагування затримали колишнього міліціонера, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

PM73image002

Так, під час несення служби, 26 березня, начальник сектору реагування патрульної поліції  Миколаївського відділення поліції отримав інформацію від мешканців про те, що водій автомобіля «Шевроле Нива» їздить вулицями Миколаєва у стані алкогольного сп’яніння.

За кілька хвилин працівники групи реагування, котрі патрулювали місто, виявили вказаний автомобіль у центрі міста. Він рухався площею Майдан Незалежності у напрямку до Миколаївської райдержадміністрації. На вимогу правоохоронців водій зупинився, проте ніяких документів не пред’явив, заявивши, що забув їх вдома. Окрім того у чоловіка були всі ознаки того, що він перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

PM638image001

На вимогу пред’явити документи та вийти з автомобіля водій відреагував неадекватно – почав погрожувати поліцейським фізичною розправою та звільненням зі служби. Від пропозиції пройти медичне обстеження чоловік категорично відмовився, а коли таки вийшов з автомобіля, намагався втекти з місця події. Неодноразові попередження про застосування спецзасобів на водія не вплинули, тому правоохоронці змушені були застосувати до нього кайданки.

Як встановили правоохоронці, за кермом «Ниви» перебував 46 – річний мешканець Миколаєва, колишній працівник органів внутрішніх справ. Від проходження медичної експертизи чоловік відмовився. Відносно правопорушника складено адміністративні протоколи за ч.1 ст.130 та ч.1 ст. 126 КУпАП.

Фото: поліція

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *