ОСТАННІ НОВИНИ

Українці здобули перемоги на чемпіонаті з тхеквондо у Львові

|

Українська команда – серед переможців у міжнародному турнірі із тхеквондо. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

тхеквондо

Днями Львівщина вперше в історії приймала рейтинговий турнір світового рівня з тхеквондо ВТФ “Ukraine Open Cup 2016”. Позмагатись за звання кращих приїхали понад 250 світових атлетів з 19-ти країн у трьох вікових категоріях (дорослі, юніори та кадети). Найсильнішим складом виступили й українські спортсмени, які у командному підсумку здобули перемогу.

У рідних стінах українські тхеквондисти вибороли 95 медалей: 25 золотих, 27 срібних і 43 бронзові. Зокрема, переможцями цього представницького турніру в командному заліку стали тхеквондисти із Києва (12 золотих, 6 срібних і 3 бронзові медалі). Друге місце посіли гості з Хорватії – 4 золоті, 3 срібні та 1 бронзова медаль. Третю позицію зайняли молдавські тхеквондисти, які вибороли у Львові 4 золоті та 3 срібні медалі.

Крім того, спортсмени столиці України увійшли до призової трійки кращих жіночих і чоловічих команд (з урахуванням усіх вікових груп). У змаганнях серед чоловіків перемога була за командою Києва. Друге місце виборола команда Молдови, третє – спортсмени Хорватії. У змаганнях серед жінок перемогу здобули спортсменки Хмельницького обласного відділення тхеквондо ВТФ, друге місце було за італійками, а третє виборола команда міста Києва.

Фото: ЛОДА

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *