ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині селянам почали надавати безкоштовну правову допомогу

|

Нещодавно на Львівщині стартував проект із правової допомоги сільському населенню. У рамках проекту сільськогосподарські дорадчі служби безоплатно консультуватимуть громадян з метою підвищення їх рівня знань, захисту економічних, соціальних та інших інтересів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

11053

Так, днями у Львівській облдержадміністрації відбувся перший навчальний семінар для сільськогосподарських дорадників та державних службовців, котрі й надаватимуть таку правову допомогу.

“Ми плануємо налагодити співпрацю системи сільськогосподарського дорадництва, системи безоплатної правової допомоги, органів влади та недержавних організацій з метою покращення доступу сільського населення до правової допомоги. Крім того, безоплатна правова допомога – це соціальна програма Уряду країни, котра гарантує людям ефективний захист їхніх прав та інтересів”, –  зазначила директор департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Наталія Хмиз.

Загалом проект має назву “Підвищення спроможності сільськогосподарських дорадчих служб щодо надання правової допомоги сільському населенню” та реалізується Національною асоціацією сільськогосподарських дорадчих служб України

Фото: excl.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *