ОСТАННІ НОВИНИ

Ліза і Барон виявили сигаретну контрабанду у машинах

|

На Львівщині у двох пунктах пропуску службові собаки «винюхали» контрабандні сигарети. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДПС.

1

Прикордонники Львівського загону у пунктах пропуску «Рава-Руська» та «Устилуг» двічі запобігли перевезенню через державний рубіж партій контрафактних цигарок.

Через пункт пропуску «Рава-Руська» громадянин України намагався незаконно перевезти до Польщі 350 пачок сигарет на суму найже 4 тисячі гривень. Їх він заховав у конструктивних порожнинах – під обшивкою задніх стінок автомобіля марки «Рено». Однак, під час поглибленого огляду службовий собака на ім’я Ліза «винюхала» сховок із контрабандою.

2

Її чотирилапий «колега» на ім’я Барон у пункті пропуску «Устилуг» допоміг виявити партію тютюну, яку українець заховав у панелі підлоги і в запасному колесі свого авто марки «Рено».

Загалом вилучено 770 пачок цигарок на суму понад 9 тисяч гривень. В обох випадках товар конфісковано та передано працівникам фіскальної служби. А порушники позбулися власних авто.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *