ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині високопосадовець «загарбав» землі під будівництва

|

Слідчим відділом Яворівського відділу поліції 25 березня повідомлено про підозру у скоєні кримінального правопорушення – службової недбалості колишньому начальнику районного відділу земельних ресурсів.  Про це Львівському порталу порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

земля

Посадовець привласнив сім земельних ділянок загальною площею більше 1,6 гектарів для будівництва житлових будинків та господарських будівель, використавши недостовірні дані щодо розташування цих ділянок в межах населеного пункту.

Водночас встановлено, що зазначені земельні ділянки знаходяться за межами населеного пункту та належать до сільськогосподарських земель запасу і не відносяться до земель житлової та громадської забудови. Виходячи з цього, вони не могли відводитись для здійснення будівництва і обслуговування житлових будинків та господарських споруд.

Внаслідок протиправних дій посадовця із земель державної власності було неправомірно вилучено 7 земельних ділянок загальною площею більше 1,6 гектарів вартістю 813 тисяч гривень.

До суду скеровано матеріали щодо неправомірних дій колишнього керівника одного із районних відділів земельних ресурсів.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *