ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловік втратив авто через Нору

|

Українець сховав контрабандні цигарки у паливному баку свого авто. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДПС Львівського прикордонного загону.

107

За даними відомства, у міжнародному автомобільному пункті пропуску «Рава-Руська» виявили та вилучили партію контрафактних цигарок. Їх намагався вивезти до країн Євросоюзу українець, заховавши у спеціально обладнаному сховку у паливному баку свого автомобіля марки «Фольксваген».

«Під час поглибленого огляду транспортного засобу, службовий собака на ім’я Нора «винюхала» тютюн. У порожнині паливного бака, який було перегороджено пластмасовою перегородкою. У сховку виявлено 440 пачок цигарок марки «Compliment». Товар вилучено та передано працівникам фіскальної служби, його суму наразі встановлюють. А порушник позбувся свого авто», – йдеться у повідомленні.

Як відомо, впродовж минулого року прикордонники Львівського загону виявили 190 різноманітних обладнаних сховок, де громадяни намагалися непомітно провезти різноманітні товари, зброю, боєприпаси та наркотичні речовини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *