ОСТАННІ НОВИНИ

«Віртуози Львова» зіграли на полігоні

|

Академічний камерний оркестр «Віртуози Львова» побував у 184-му Навчальному центрі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, де подарував концерт військовослужбовцям. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

98

Артисти виконали дві емоційні та натхненні концертні програми у містечках «Базове» та «Центральне» для строковиків, контрактників, а також бійців 25-ї окремої Дніпропетровської повітряно-десантної бригади та курсантів курсів військової підготовки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

97

99

«Віртуози Львова» виконали відомі твори митців світового рівня, а також українські народні пісні, твори Володимира Івасюка, Мирослава Скорика та Святослава Вакарчука. Окрема частина програми була спільним виступом «віртуозів» та квартету бандуристок «Львів’янки». Зала бурхливими оплесками та оваціями дякувала музикантам за виступ.

100

101

102

Також цього дня 184-й Начальний центр відвідали одразу два дитячі колективи – фольклорний колектив «Джерело» зі Львова та зразковий ансамбль естрадного танцю «Леліс» з Нового Яричева, що неподалік Львова.

103

104

Усі творчі колективи отримали від командування 184-го Навчального центра грамоти та вдячне слово.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *