Під час боїв у зоні АТО загинув український воїн, ще семеро поранені

|

За минулу добу внаслідок бойових дій 1 український військовослужбовець загинув, 7 – було поранено. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

28-03

Як зазначив речник штабу Антитерористичної операції  полковник Андрій Лисенко, на Луганському напрямку ворог здійснив збройну провокацію у Попаснянському районі, поблизу села Новозванівка.

«Тривають важкі бої під Авдіївкою. Противник намагався захопити наш опорний пункт, проте сили АТО успішно відбили цей напад. Також на цій ділянці фронту відбулося багато мінометних обстрілів: по наших позиціях випущено не менше 130 мін. Здебільшого обстріли ведуться зі східного напрямку (Ясинувата та Яковлівка), але неспокійно і південніше Авдіївки (сел. Спартак)», – додав він.

За його словами, також серія мінометних обстрілів противника відбулася у Зайцевому та північніше (поблизу с. Коде́ма). На інших ділянках фронту (Світлодарська дуга та Донецький аеропорт) теж неспокійно. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 39 ворожих обстрілів (кожен третій – мінометний).

«Поблизу Новотроїцького ворог застосував 120-мм міномет. Окрім цього, НЗФ порушили режим тиші у Мар’їнці, Тарамчуку та Широкиному. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 5 ворожих обстрілів», – розповів Лисенко.

Фото: РНБО

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *