ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян кличуть на безкоштовний майстер-клас з вивченні іноземних мов. Деталі

|

У Львові 1-2 квітня у рамках ІІІ Міжнародної виставки “Вища освіта – 2016” відбудуться два майстер-класи із ефективного вивчення іноземних мов від eWords. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

мови

Майстер-класи відбуватимуться в конференц-залі Львівського палацу мистецтв за адресою вул. Коперника, 17.

Майстер-клас із ефективного вивчення іноземних мов розрахований для тих, хто бажає покращити свій рівень іноземної або тільки починає її вивчати. Цікаво і корисно буде і тим, хто вивчає англійську для навчання за кордоном чи самоосвіти із використанням англомовних ресурсів.

Під час майстер-класу розповідатимуть про 5 простих кроків, які допоможуть швидко вчити нові слова без зубріння, ділитимуться досвідом успішного вивчення іноземної мови, який використовують поліглоти, на практиці продемонструють як володіння рідною мовою може допомогти у вивченні англійської мови. Також усі бажаючі зможуть пройти урок англійської мови із використанням принципів, які будуть показані у майстер-класі.

Кожен, хто прийде до стенду eWords та покаже студентський квиток або довідку з навчального закладу отримає знижку 40% на курс “Необхідна англійська”. Також кожен, хто завітає до стенду eWords, зможе пройти безкоштовно 1 урок англійської мови за інноваційною системою, розробленою спеціально для українців.

Запрошуються всі бажаючі. Кількість місць обмежена (200 осіб). Попередня реєстрація обов’язкова.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *