ОСТАННІ НОВИНИ

Куди можна полетіти зі Львова цього сезону

Андрій КОТЕНСЬКИЙ, Львівський портал

|

Міжнародний аеропорт «Львів» перейшов на весняно-літній розклад виконання рейсів, згідно з яким маршрутна мережа польотів зі Львова буде розширена до 21 напрямку, передає кореспондент Львівського порталу.

90

Київ – столиця України. Одне з найбільших і найстаріших міст Європи, яке львів’яни активно використовують, як транзитний аеропорт. У серці України є чимало визначних місць, які можна довго перелічувати. Проте побувати в Києві варто хоча б через легендарну центральну площу міста – Майдан Незалежності. Дістатися Києва зі Львова можна вранці, обід та вечері. Усі рейси здійснюють «Міжнародні авіалінії України» (МАУ).

70 Київ.

Дніпропетровськ – одне із найзеленіших міст України, що розкинулося по обидва боки ріки Дніпро. Це також один із найвизначніших фінансових та наукових центрів України. Поєднав Львів із дніпропетровськом їхній місцевий авіаперевізник «Дніправіа», що виконуватиме до трьох рейсів на тиждень.

78 Дніпро

Відень – столиця Австрії. Австрійська перлина розташована в підніжжі Альп і доступна львів’янам щодня авіалініями Austrian Airlines. Гордістю міста можна вважати Віденську оперу – одну із найвідоміших у світі.

61 відень

Мюнхен – місто на річці Ізар на півдні Німеччини, що розташоване у федеральній землі Баварія. У міста багато візитівок проте не можна не згадати про найбільший в Європі парк «Англійський сад». Сполучає Львів із Мюнхеном авіакомпанія Lufthansa, що виконує польоти п’ять разів на тиждень.

63 Мюнхен

Варшава – столиця Польщі, яку більшість львів’ян розглядає, як транзитний аеропорт. Однак повірте, у місті є на що подивитися – на історичне Старе Місто Варшави, королівський замок та безліч різних музеїв. Здійснюють щоденне сполучення Львова із Варшавою LOT Polish Airlines, які виконуватимуть по два рейси щоденно.

64 Варшава

Стамбул – найбільше місто не лише Туреччини, а й Європи. У ньому проживає близько 25 мільйонів людей. До міста на березі протоки Босфору зі Львова літають відразу чотири авіакомпанії – «Атласджет Україна» (донька Atlasglobal – ред), Turkish Airlines, Pegasus Airlines та «Міжнародні авіалінії України».

62f

Анталія – портове місто-курорт на Середземному морі на південному узбережжі Туреччини. Сполучення Львова та Анталії до глибокої осені забезпечуватиме «Азур Ейр Україна», МАУ та «Роза вітрів».

65 Анталія

Даламан – один з районів округу Мугла у Туреччині. Розташований на березі Егейського моря. Цей курорт зацікавив лише «Азур Ейр Україна»,

66 Далман

Шарм-еш-Шейх – туристичний центр Єгипту, що розташований на півдні Синайського півострова, на північному узбережжі Червоного моря. «Азур Ейр Україна» буде виконувати два авіарейси на тиждень.

67 шейх

Хургада – єгипетське туристичне місто розташоване на західному узбережжі Червоного моря. Дольотуватиме цей сезон авіакомпанія МАУ. Влітку рейсів не передбачається. Проте львів’яни традиційно на них очікують з осені.

77 Хургада

Баку – столиця Азербайджанської Республіки та найбільший порт на Каспійському морі і найбільше місто на Кавказі. Львівяни зможуть потрапити до Баку скориставшись авіалініями Azerbaijan Airlines, що планують виконувати два авіарейси на тиждень.

68 Баку

Салоніки – друге за розміром, після Афін, місто Греції росташоване в затоці Термаїкос Егейського моря. Саме поблизу Салонік починається сходження на легендарну гору Олімп. Спекотні та мальовничі Салоніки доступні зі Львова авіалініями Ellinair, що виконуватимуть польоти двічі на тиждень.

69 Cалоніки

Ларнака – портове місто на південно-східному узбережжі Кіпру. Візитівкою Ларнаки, поза сумнівом є набережна Фіникудес, проте також не слід забувати, що тут знаходиться церква святого Лазаря, першого єпископа цього міста, того самого якого Ісус Христос воскресив з мертвих. Святиня була побудована в його честь та існує дотепер на тому місці, де Лазар був похоронений удруге. Запрошує до Ларнаки Bravo Airlines, що планує виконувати влітку по два авіарейси на тиждень.

81d

Тель-Авів – друге за розміром і значенням місто Ізраїлю, після Єрусалима. «Місто, що ніколи не спить» є справжньою Меккою туризму на Середземному морі. Польоти до Тель-Авіва виконує МАУ. Авіаперевізником заплановано по два авіарейси на тиждень.

71 Тель-Авів

Рим – столиця Італії, одне з найстаріших міст світу. «Вічне місто» багате на древні архітектурні пам’ятки та неймовірні палаци та фонтани. Водночас Рим є містом паломників, адже посеред Риму є найменша у світі незалежна держава – Ватикан, що є резиденцією Понтифіка Папи Римського. Сполучення Львова з Римом здійснюватиметься щосуботи авіалініями МАУ.

73 Рим

Болонья – одне з найважливіших міст Італії. У місті знаходиться найстаріший університет у світі, заснований у 1088 році. Болонья також відома своїми вежами та довгими галереями і має добре збережений історичний центр. Сполучення зі Львовом виконуватиме МАУ. Очікується зазвичай два рейси на тиждень.

72 Болонья

Мадрид – столиця Іспанії. Неймовірну красу Мадриду важко описати словами, адже її треба побачити на власні очі. Економічне та культурне життя міста зосереджені на Пасео-де-ла-Кастел’яна та на вулиці Алькала. Саме тут знаходяться найдорожчі магазини та найрозкішніші ресторани. Іспанська перлина доступна львів’янам лише влітку. Авіасполучення виконуватиме щонеділі авіалінія МАУ.

Тіват – місто в Чорногорії на узбережжі Которської затоки. Напрямок Чорногорії у планах «МАУ Україна», яка хоче виконувати зі Львова два авіарейси на тиждень. Проте лідером перевезень буде авіакомпанія ДАРТ, яка влітку обіцяє додаткових п’ять рейсів щотижня.

75 Тіват

Енфіда – місто в Тунісі, яке розташоване в затоці Хаммамет та омивається водами Середземного моря. Напряму до Тунісу львів’яни можуть потрапити лише вісім разів у цьому сезоні. Усі рейси виконуватиме авіакомпанія «МАУ Україна».

76 Енфіда

Бурґас – місто в Болгарії, розташоване на сході країни, на березі Бургаської затоки Чорного моря. Бурґас акож відомий своїми озерами та фестивалями. Запрошує львів’ян до Болгарії «Дніпроавіа», яка влітку виконуватиме по два авіарейси на тиждень. Також один щотижневий рейс запроваджує авіакумпанія Bravo Airlines.

79 Бургас

Тирана – столиця Республіки Албанія. Сама по собі Тирана може видатися абсолютно нецікавою, але не забуваймо, що Албанія – маленька країна, яка розташована на узбережжі Іонічного та Адріатичного морів. До Греції, Македонії, Чорногорії та Сербії – «рукою подати». Сполучення Львова із Тираною діятиме влітку до п’яти рейсів на тиждень. Польоти виконуватиме ДАРТ та «Дніпроавіа».

80 Тірана

Львів – мальовниче місто на Західній Україні. Час від часу його називають «місто кави», «місто левів», «Місто-музей», «столиця Галичини», «маленький Париж», «маленький Відень», «культурна столиця України»… Щороку Львів вабить все більше й більше туристів, і це не дивно, адже місто увібрало в собі найбільшу кількість пам’яток архітектури в Україні. І для цього львів’янам нікуди не потрібно леліти, а лише озирнутися навколо.

83

Варто додати, що розклад попередній тож можливі зміни по ходу сезону та відкриття нових напрямків.

Фото із соцмереж

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *