ОСТАННІ НОВИНИ

Через телефонного мінера евакуювали майже сім тисяч людей

|

Через вчорашнє повідомлення про замінування гіпермаркетів «Ашан» на вулицю довелося евакуювати майже сім тисяч людей. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Департаменту з питань цивільного захисту населення ЛОДА.

480

Як відомо, вчора о 15:26 невідома особа чоловічої статі з мобільного телефону повідомила про замінування у Львові гіпермаркету «Ашан» (адресу знаходження торгово-розважального центру вказано не було).

Усі відповідні служби виїхали за адресами закладів на вулицю В. Великого, 58 та село Сокільники, вул. Стрийська, 30 Пустомитівського району).

Місця події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. З Гіпермаркету «Ашан» (вул. В. Великого, 58) було виведено 700 осіб  (640 відвідувачів, 60 працівників). Складніше було у Сокільниках, адже гіпермаркет «Ашан» розташовиний у торгово-розважальному центрі King Cross Leopolis тож довелося евакоювати усіх з ТРЦ, а це близько 6 000 осіб.

Після перевірки та обшуку території вибухових пристроїв не виявили.

Аби швидше вивести людей на вулицю та не спровокувати паніки людей попросили покинути приміщення King Cross Leopolis у зв’язку з вигаданою пожежою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *