ОСТАННІ НОВИНИ

За два місяці з Львівської залізниці викрали 23 пристрої сигналізації та зв’язку

|

За 2 місяці 2016 року на Львівській магістралі зафіксували 23 крадіжки пристроїв сигналізації та зв’язку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Львівської залізниці.

залізниця

Регіональна філія «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» звертає увагу громадськості на кричущі факти розкрадання пристроїв залізничної автоматики. За 2 місяці 2016 року у господарстві сигналізації та зв’язку зафіксували 23 крадіжки. Зловмисники, які заради власної наживи наражають на небезпеку життя сотень пасажирів, завдали магістралі збитків на загальну суму понад 250 тисяч гривень.

Сторонні особи у січні-лютому поточного року викрали та пошкодили 6 дросель-трансформаторів, 5 приладів СЦБ з релейних шаф, 2 акумулятори тощо. Найбільше від крадіїв постраждали повітряні лінії зв’язку: за 2 місяці розікрали та пошкодили 9060 метрів дроту, а також 4097 метрів кабелю СЦБ та зв’язку.

Залізничники постійно проводять роботи із посилення охорони та захисту приладів СЦБ та зв’язку: встановлюють додаткові замки на релейних та батарейних шафах, обладнують дросель-трансформатори пристроями типу «Саркофаг» та замінюють переїзні дзвінки на сповіщувачі типу «Сирена».  За інформацією служби сигналізації та зв’язку філії, стосовно усіх виявлених фактів матеріали скеровуються у відповідні органи Національної поліції України. А на підставі аналізу крадіжок залізничники звертаються до правоохоронців з проханням особливо уважно стежити за місцями, де такі випадки трапляються найчастіше.

Додамо, протягом 12 місяців 2015 року у господарстві сигналізації та зв’язку зафіксовано 165 випадків розкрадання та пошкодження пристроїв. Матеріальні збитки складають понад 1 млн 138 тис. гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *