ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО шість військових отримали поранення

|

Внаслідок бойових дій за минулу добу не загинув жоден український військовий, проте шестеро отримали поранення. Про це повідомляє ІАЦ РНБО, передає кореспондент Львівського порталу.

mapa

«На Луганському напрямку вчора було спокійно.

Донецький напрямок

Противник 18 разів застосував важке озброєння – 82-мм та 120-мм міномети. При цьому по наших позиціях було випущено понад 110 мін. Також НЗФ епізодично застосовують БМП та снайперів. Три основні «гарячі точки» – Луганське, Зайцеве та Авдіївка. Як і раніше, активні обстріли наших позицій починаються у другій половині дня та посилюються після заходу сонця. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 38 обстрілів НЗФ. Про це поінформував сьогодні на щоденному брифінгу речник  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Андрій Лисенко.

Також вчора у районі Ясинуватської розв’язки бойовики не пропустили представників місії ОБСЄ, які виконували інспекційну перевірку. Зазвичай така практика ворога свідчить про приховування важкої військової техніки на передовій.

Маріупольський напрямок

Епіцентром бойових дій вчора була Мар’їнка. В ході вечірньої серії обстрілів у відповідь на провокації НЗФ українські війська неодноразово відкривали вогонь по окупантах.

Окрім цього, бойовики порушували режим тиші у Красногорівці, Новотроїцькому та Чермалику. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 14 обстрілів НЗФ.

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, 6 – отримали поранення», – йдеться в повідомленні.

Фото: ІАЦ РНБО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *