ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові правоохоронці впіймали сутенера та повію в готельному номері

|

Працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУ НП у Львівській області 24 березня, в одному із львівських готелів викрили сутенера та повію, котра надавала платні сексуальні послуги. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

повія1

Як встановили правоохоронці, 37-річний зловмисник втягнув у зайняття проституцією двох мешканок Львівської області віком 26 та 30 років. Обидві дівчини походили із неблагополучних сімей та перебували у скрутному матеріальному становищі.

повія2

Зловмисник систематично здійснював об’їзд барів та готелів поблизу львівської об’їзної дороги, рекламуючи послуги своїх «працівниць» серед чоловіків. Вартість послуг, які надавали клієнтам повії, становила від тисячі гривень за одну годину. Постійним клієнтам сутенер надавав знижку – п’ять відсотків. Зловмисник особисто власним автомобілем доставляв повій до клієнтів та сам охороняв дівчат.

Наразі проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.2 ст.303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від чотирьох до семи років.

повія

Зловмисник затриманий згідно ст.208 КПК України, вирішується питання про обрання для нього судом міри запобіжного заходу.

Фото: ГУ НП

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *