ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловік намагався незаконно вивезти фуру деревини

|

Митники затримали чоловіка, в котрого документи не підходили до товару, який він перевозив. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Львівській області.

drova

Днями  в пункт пропуску  «Краковець» в напрямку виїзду з України заїхав  вантажний транспортний засіб  під керуванням  громадянина України. До митного контролю він подав товаросупровідні документи, відповідно до яких переміщував товар «Дрова колоті паливні порід «дуб», «береза».

Проте експерти з’ясували, що насправді переміщували  «Дрова паливні породи «Граб», об’ємом 32,56 куб.м.  Для вивезення такого товару необхідно інший сертифікат з чітким зазначенням породи дров паливних, аніж ті, що були подані.

drova1

Відповідно до відібраних пояснень у власника товару, в транспортний засіб було помилково завантажено інший товар. Сам процес завантаження товару громадянин проконтролювати не зміг.

Таким чином директор ТОВ вчинив дії спрямовані на переміщення товару з приховуванням від митного контролю, через надання відправником неправдивих даних щодо найменування товару.

Фото: ДФС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *