ОСТАННІ НОВИНИ

За добу в зоні АТО поранили шістьох українських воїнів

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, 4 – було поранено в Авдіївці. Окрім цього, 2 військовослужбовців ЗСУ підірвалися на розтяжці у Станиці Луганській і отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

Закарпатські-військові-в-АТО

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 4 ворожих обстріли та 1 бойове зіткнення.

Як зазначив речник  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник Олександр Мотузяник,  на Луганському напрямку вчора було спокійно.

Водночас на Донецькому напрямку вчора неспокійно було по всьому фронту.

«Гарячі точки» на лінії зіткнення – Луганське, Зайцеве, Авдіївка, Піски, Опитне, Красногорівка, де ворог активно використовує міномети та бронетехніку. За інформацією, яку оприлюднив сьогодні на традиційному щоденному брифінгу, активно стріляють ворожі снайпери. Бойові дії різко активізуються у другій половині дня і сягають апогею після заходу сонця. За минулу добу по позиціях сил АТО противник випустив понад 100 мін різних калібрів. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 48 обстрілів з боку НЗФ», – розповів Мотузяник.

За його словами, між Новотроїцьким та Докучаєвськом вчора відбулося бойове зіткнення між українськими військами та ворогом. «Прибувши на вантажівці «КамАЗ», під вогневим прикриттям бойовики атакували наш опорний пункт, але з втратами живої силі та техніки були відкинути на схід. Також на цих же рубежах відбулося 2 обстріли з боку НЗФ; в обох випадках сили АТО відкривали вогонь у відповідь. Окрім цього, бойовики порушили режим тиші у Гнутовому та Широкиному», – зазначив Мотузяник.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *