ОСТАННІ НОВИНИ

Вночі Львовом роз’їжджало четверо водіїв-наркоманів

|

Патрульні Львова зупинили вночі чотирьох водіїв у стані наркотичного сп’яніння. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

водій

На вулиці Степана Бандери,1 водій керував автомобілем Volkswsgen Passat з несправною підсвіткою номерного знаку. При спілкуванні із водієм були виявлені ознаки наркотичного сп’яніння. Водій зізнався, вживав наркотики, а саме курив марихуану. На чоловіка складено відповідний протокол.

На вулиці Виговського, 41 водій керував автомобілем BMW та не вмикав світлові покажчики поворотів. При спілкуванні з водієм виявили ознаки наркотичного сп’яніння. Водій сказав, що не має сенсу їхати на експертизу, адже вона покаже позитивний результат, оскільки він вживає марихуану.

мерседес

На вулиця Хвильового, 2 зупинено авто Mercedes 300, у якого була несправна підсвітка номерного знаку. Окрім, того водій не мав при собі обов’язкового полісу цивільного страхування. Під час спілкування у водія патрульні помітили ознаки наркотичного сп’яніння. Від перевірки він відмовився. Патрульні склали протокол за керування у стані наркотичного сп’[яніння та винесли постанову за керування транспортних засобів без усіх необхідних документів.

Ще одного водія у стані наркотичного сп’яніння зупинили на проспекті Червоної Калини,61. Водій на автомобілі Toyota Camry поїхав під 3.21 В’їзд заборонено. Водій як і у всіх попередніх випадках визнав, що вживав наркотики. Підписав протокол.

Фото: timeskz.kz, соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *