ОСТАННІ НОВИНИ

Донеччанин і троє іноземців  обікрали помешкання львів’янина

|

У Львові правоохоронці затримали групу злодіїв-«гастролерів». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

злодій

Працівники Франківського відділу поліції протягом двох годин після вчинення злочину встановили особи та затримали чотирьох зловмисників, котрі обікрали квартиру 46-річного місцевого мешканця.

За словами постраждаого, сталося це 23 березня близько четвертої години дня. Невідомі особи, зламавши замки на вхідних дверях, проникли до помешкання та викрали звідти телевізор «Філіпс», два фотоапарати, відеокамеру та інші речі.

Через дві години після звернення власника квартири поліцейські встановили особи зловмисників, котрі причетні до скоєння злочину. Це 27-річний житель Донецької області та троє іноземців, які тимчасово проживають в Україні. Старшому із них 36 років, молодшому – 27.

Усі зловмисники затримані в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України та поміщені до ізолятора тимчасового тримання. За фактом відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.185 ККУ (крадіжка). За це зловмисникам загрожує до шести років тюрми.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *